Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Landsbyliv i Vester Nebel

Landsbyliv er en lille oase beliggende i Vester Nebel bestående af en lærerhytte, fire shelters, en bålhytte og en bålplads. Stedet udlånes til kommunale og selvejende dagtilbud og folkeskoler i Esbjerg Kommune og benyttes uden formidler.

Landsbyliv

Landsbyliv er en lille stille oase beliggende i Vester Nebel ca. 6 km fra Bryndum Skole. Der er en lærerhytte med køleskab og tekøkken, fire shelters, en bålhytte og en bålplads. Der er udendørs køkkenvask og adgang til toiletter på skolen (CSV).

I kan bruge boldbanerne og gå i den nye skov, hvor stien er godt 1 km lang. Desuden er der beachvolleybane, streetbasketbane, skaterramper og petanque ved multihallen for enden af skovstien.

Ved aftale kan Lindegårdens rideskole besøges, ligesom fiskesøen (afstand 1 km) kan bruges. Der 10 fiskestænger til rådighed. I kan komme på virksomhedsbesøg i det lokale trykkeri (af beklædning mv.) og kirken fra 1310 er også et besøg værd.

Adresse

Stokbrovej 16
6715 Esbjerg N

Særligt for skoler og dagtilbud

Oplevelser for de mindste

På hjemmesiden ude.nu kan pædagoger og dagplejere fra Esbjerg Kommunes selvejende og kommunale dagtilbud booke faciliteterne i Vester Nebel.

Landsbyliv for dagtilbud

Landsbyliv for skoleklasser

Som lærer kan du booke faciliteterne ved Landsbyliv til en ekskursion ud til lokalsamfundet i Vester Nebel.

Landsbylivs tilbud til skoler