Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Port til Nationalpark Vadehavet og Verdensarv Vadehavet

Myrthuegård er udpeget som en af flere porte til Nationalpark Vadehavet i formidlingsprojektet Velkommen til Nationalpark Vadehavet. Vi er derfor på vej med nye initiativer ved gården og ude i landskabet. 

Et helt unikt sted

Myrthuegård ligger smukt, hvor Varde Å løber ud i Ho Bugt, og som vi siger med et smil, hvor Vadehavet begynder. Myrthuegårds unikke placering i Nationalpark Vadehavet, der rummer værdier af national og international betydning, er allerede i dag er ”reason to go” for lokale borgere og turister. Derfor giver det rigtig god mening at Myrthuegård er udpeget som en af portene til Nationalpark Vadehavet og Verdensarv Vadehavet.

Store børn og små

I dag tilbyder Myrthuegård natur- og kulturformidling ved gården og ude i landskabet. Målgruppen er bred – fra de mindste dagtilbuds- og skolebørn til bedsteforældrene som tager på tur.

Med den kommende port ønsker vi at styrke stedet for vores gæster, hvad end de er sammen med en formidler eller på egen hånd. De nye initiativer skal formidle Myrthuegårds lokale fortællinger og formidlingen af Nationalparkens landskab, dyreliv og mennesker til en målgruppe, som vi kalder Store børn og små. Vi ved nemlig, at det der virker godt og involverende for børn, også er til glæde for voksne.

Vi åbner i sommeren 2023.

Velkommen til Nationalpark Vadehavet

Myrthuegård indgår som port i Nationalpark Vadehavets formidlingsprojekt Velkommen til Nationalpark Vadehavet. Dermed har vi allerede fået tilsagn om 1.350.000 kr. til at skabe udstillingen i samarbejde med Nationalpark Vadehavet, Nordea-fonden, øvrige involverede aktører og JAC Studios.

Læs mere om projektet. de andre porte, formidlingssteder og infosteder på Nationalpark Vadehavets hjemmeside.