Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

MYRTHUE - Natur, Kultur & Læring

Til dagtilbud

I MYRTHUE har vi et væld af natur- og kulturtilbud til kommunale og selvejende dagtilbud i Esbjerg Kommune - fra Digehytten og Ribe i syd, til Midtgård, Guldager og Myrthuegård i nord.

Se vores tilbud til dagtilbud

Til skoler

I MYRTHUE tilbyder vi også en bred vifte af natur- og kulturformidlingstilbud for Esbjerg Kommunes folkeskoler, fra hverdagen i jernalderen til programmering af nutidens robotter.

Se vores tilbud til skoler

Personalearrangementer

Til den voksne målgruppe tilbyder MYRTHUE forskellige arrangementer og ture med fokus på natur og kulturformidling. Vi kan skræddersy programmet efter jeres behov.

Mulige personalearrangementer

MYRTHUEs arrangementer og guidede ture

Dyk ned i stort udvalg af spændende natur- og kulturoplevelser.

Find vores arrangementer

Shelters og bålhytter

MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring har shelters og bålhytter tre steder - ved Digehytten, i Østskoven og ved Myrthuegård. Læs mere om dine muligheder for booking af faciliteterne.

Se shelters og bålhytter

Tag på kursus hos MYRTHUE

Vi byder på kompetenceudvikling og kurser for lærere, pædagoger, dagplejere, naturvejledere, formidlere, studerede og andre.

Se mulighederne for kurser her

Følg os på Facebook

Her får du en god fornemmelse af aktiviteterne i MYRTHUE. Vi opdaterer løbende om nyt fra vores mange steder. Du kan se, når vi udbyder ture og arrangementer.

MYRTHUE på Facebook

Følg med på Instagram

På Instagram viser vi billeder af, hvad der sker på vores mange steder, og vi fortæller nyt om de ture og arrangementer, du kan deltage i.

MYRTHUE på Instagram