Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

MYRTHUEs steder

Du finder MYRTHUEs mange steder fordelt ud over hele Esbjerg Kommune. 

Digehytten

Ved Digehytten lærer dagtilbudsbørn digerne og Vadehavet at kende. Hytten har fine faciliteter og udenfor er der bl.a. en bålplads. Se også de shelters, der kan bookes af alle interesserede.

Digehytten

Jernalderlandsbyen

I Jernalderlandsbyen i Guldager kan folkeskoleelever opleve livet, som det var for omkring 2000 år siden. Nogle klasser bliver flere dage og overnatter i stedets shelters.

Jernalderlandsbyen

Midtgård

Det økologiske formidlingssted er et tilbud til daginstitutioner, dagplejere og skoler, der gerne vil lære om natur og økologi. Alle er desuden velkomne til at besøge gården, der er et populært udflugtsmål, hvor man bl.a. kan spise medbragt mad.

Midtgård

Myrthuegård

Myrthuegård tager imod børn fra Esbjerg Kommunes dagtilbud og folkeskoler. Andre gæster er også velkomne til at besøge gården. Her er toiletter og gæstepavillon, og du kan booke shelters og sove i naturen.

Myrthuegård

Østskoven

I Østskoven er alle velkomne til at bruge bålhytten, der også kan bookes til større arrangementer. Ved Knudsens Plads udlåner vi desuden shelters.

Østskoven

Guldager Naturskole

Guldager Naturskole er Danmarks ældste naturskole. Stedet er for dagtilbud og skoler, men alle kan starte gåturen her og nyde Guldager Plantage. På markerne græsser får og geder.

Guldager Naturskole

Skoletjenesten på Quedens Gaard

I Skoletjenesten på Quedens Gaard kan eleverne opleve livet som i renæssancen og 1800-tallets Ribe.

Quedens Gaard

Den Gamle Skolestue

Elever i 3. klasse kan komme på besøg i Den Gamle Skolestue i Esbjerg. Her kan de indtage det rekonstruerede klasseværelse, der er som en skolestue i Esbjerg i 1940´erne.

Den Gamle Skolestue

Dagtilbudstjenesten Ribe

Hos Dagtilbudstjenesten Ribe kan børn fra kommunale og selvejende dagtilbud opleve middelalderens Ribe eller prøve kræfter med forløb om vand eller krible krable.

Dagtilbudstjenesten Ribe

Holocaust UndervisningsCentret

Holocaust UndervisningsCentret er et undervisningstilbud for 9. og 10. årgang i Esbjerg Kommunes folkeskoler. Centret ligger på Esbjerg Museum. Hvert år markeres Auschwitz-dagen den 27. januar i Holocaust Undervisningscentret.

Holocaust UndervisningsCentret

BESAT Esbjerg 1943

På Esbjerg Museum kan elever i 6.-8. klasse leve sig ind i besættelsestidens hverdagsliv. BESAT – Esbjerg 1943 er en kombination af et historisk værksted og en udstilling.

BESAT Esbjerg 1943

Havneskolen

Havneskolen har i mere end 25 år gjort det muligt for elever i 6. - 10. klasse at få store oplevelser til havs.

Havneskolen

Klik på kortet, så kan du zoome og klikke på mere info