Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Særudstillinger på Myrthuegård

På Myrthuegård huser vi løbende særudstillinger af kunstnere, kunsttalenter og andre. Omdrejningspunktet er fortolkning og formidling af områdets lokale natur eller temaer, der på anden måde spiller sammen med stedets profil. 

Særudstillingslokale på 1. sal

På Myrthuegård finder du et lille særudstillingslokale i forlængelse af vores udstilling på 1. sal. Her inviterer vi løbende på særudstillinger, som skiftende kunstnere og kunsttalenter står for. 

Udstillingen er åben daglig året rundt kl. 8-20, der er fri entré, og du er velkommen til at gå på opdagelse i særudstillingens tema. For øjeblikket udstiller billedkunstholdet fra KulturTalentKlasserne fra Rørkjærskolen og Kulturskolen værker under titlen Natur Syn. 

Natursyn

NATUR SYN tager sit udgangspunkt i forestillingen om naturen 100 år frem – i år 2124. 
Bliver naturen i fremtiden præget af forurening og ødelæggelse, eller er det naturen der fører an og overtager det menneskeskabte? 

Billedkunsteleverne har kigget på forladte steder med fokus på, hvordan naturen har taget over og indtaget en afgørende og dominerende position. Derudfra har de kommet med deres egne bud på et tænkt fremtidsscenarie gennem underfundige akvareller og lerværker/tableauer.

Tidligere særudstillinger på Myrthuegård:

  • Vadehavsfotograf Stefanie Harbo (november 2023 - maj 2024)
  • Akvarelgruppen Tidevand (juni 2023 - oktober 2023)

Er du interesseret i at udstille dine værker med fokus på den lokale natur eller andre relevante temaer, så send en mail til myrthue@esbjerg.dk, og vi vender tilbage.