Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Østskoven

I Østskoven er alle velkomne til at bruge bålhytten. Ved større arrangementer kan I booke hytten, så I er sikre på, at der er plads til jer. Ved Knudsens Plads udlåner vi desuden shelters. 

Østskoven

Østskoven er en ung skov, som Esbjerg Kommune begyndte at plante i 1984. Området er hyggeligt og byder på mange forskellige træer og buske. Det er let at komme omkring på stierne, og der er mange bærbuske. De er egentlig plantet af hensyn til dyrene, men I må meget gerne tage på tur for at plukke bær i sensommeren og i efteråret. 

Oplevelser i Østskoven

I Østskoven finder I både Bålhytten og shelterpladsen Knudsens Plads. Begge dele bliver flittigt brugt af kommunens folkeskoler, men når de ikke er her, kan alle andre bruge faciliteterne og nyde det dejlige naturområde. Endvidere finder I Sydvestjyske Museers overdækkede formidling af områdets historie og en 3,5 km Hjertesti.

Adresse

Grønnegårdsvej 30C
6705 Esbjerg Ø
 

Bålhytten kan bookes til dit næste arrangement

Bålhytten bruges i skoletiden til udeskoleundervisning. Når hytten er ledig, er I velkomne til at bruge den efter først til mølle-princippet.

Større dag-, aften- eller weekend-arrangementer skal bookes på forhånd. Der er plads til ca. 50 personer. 

Book bålhytten
Du kan booke bålhytten til fx klassearrangementer, fødselsdage eller andre private arrangementer. Hvis I selv medbringer brænde, er I velkomne til at lave mad over bålet inde i hytten. Der er adgang til toiletter. 

Bålhytten bookes hos Fælleskontoret for MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring. Send os en forespørgsel på booking.

Shelterpladsen Knudsens Plads

På Knudsens Plads finder du fire shelters, bålplads og langborde med bænke. Desuden er der toiletter ved Bålhytten kort derfra, som kan benyttes. 

Du kan booke vores shelters ved Knudsens Plads hos Fælleskontoret for MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring. Send os en forespørgsel på booking.