Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

MYRTHUEs tilbud til dagtilbud

I MYRTHUE har vi et væld af natur- og kulturtilbud til kommunale og selvejende dagtilbud i Esbjerg Kommune. Alle pædagoger og dagplejere kan booke vores spændende forløb på ude.nu. 

Vores tilbud

MYRTHUEs tilbud og læringsrum benytter arbejdsmetoder og rammer, der skaber oplevelse, fordybelse og virkelyst, så børnene kan udvikle erkendelse og fantasi og får tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle.

Alle MYRTHUEs tilbud til Esbjerg Kommunes dagtilbud er beskrevet på hjemmesiden ude.nu. Her finder du en samlet oversigt over tilbud fra eksterne læringsmiljøer i Esbjerg Kommune – til målgruppen dagtilbud, skole og ungdomsuddannelse.

Vælg et tema

I får det bedste udbytte af MYRTHUEs tilbud, hvis I vælger et emne, som børnene har arbejdet med eller skal i gang med. Nogle tilbud er gode som appetitvækker for et emne. Fx er Krible Krable et godt tilbud som optakt til arbejdet med temaer som natur, udeliv eller science.

Kontakt os endelig

I kontaktboksen på denne side kan du finde telefonnummeret på Fælleskontoret for MYRTHUE. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket af MYRTHUEs tilbud, der passer bedst til jer.

Ønsker du at tale med en formidler, så se vores oversigt over medarbejdere: 

Vores steder

På mange af MYRTHUEs steder er der muligheder for at deltage, hvis I kommer fra et af kommunens dagtilbud. Under beskrivelserne af de enkelte steder kan du se de tilknyttede formidlere.

Se alle MYRTHUEs steder

Book oplevelser

På ude.nu er hvert enkelt tilbud nøje beskrevet, og du kan søge efter tilbud ud fra målgruppe, tema, årstid og meget andet.

Book på ude.nu