Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

MYRTHUEs tilbud til skoler

I MYRTHUE har vi en bred vifte af natur- og kulturtilbud til folkeskoler i hele Esbjerg Kommune. Alle lærere og pædagoger kan booke forløbene på ude.nu. 

Vores tilbud

MYRTHUEs tilbud og læringsrum benytter arbejdsmetoder og rammer, der skaber oplevelse, fordybelse og virkelyst, så eleverne kan udvikle erkendelse og fantasi og får tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle.

Find det hele på ude.nu

Alle MYRTHUEs tilbud til Esbjerg Kommunes folkeskoler er beskrevet på hjemmesiden ude.nu. Her finder du en samlet oversigt over alle vores tilbud, og du kan bruge søgefunktionen til at finde det helt rigtige. I kan fx komme en tur med Havneskolens både eller booke et forløb på Guldager Naturskole. 

I får det bedste udbytte af MYRTHUEs tilbud, hvis I vælger et emne, som eleverne allerede har arbejdet med eller skal i gang med. I kan fx planlægge et besøg i BESAT Esbjerg 1943 i forbindelse med et forløb om besættelsen.

Kontakt os endelig

I kontaktboksen på denne side kan du finde telefonnummeret på Fælleskontoret for MYRTHUE. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket af MYRTHUEs tilbud, der passer bedst til jer.

Ønsker du at tale med en formidler, så se vores oversigt over medarbejdere. 

Vores steder

På denne hjemmeside kan du læse om alle MYRTHUEs steder. De fleste har tilbud til kommunens skoler. Under beskrivelserne af de enkelte steder kan du se de tilknyttede formidlere.

Se alle MYRTHUEs steder

Book oplevelser

På ude.nu er hvert enkelt tilbud nøje beskrevet, og du kan søge efter tilbud ud fra målgruppe, tema, årstid og meget andet.

Book på ude.nu