Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bålhytte og shelters

Hos MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring har du mulighed for at booke bålhytten i Østskoven samt shelters flere forskellige steder i kommunen. Nogle af dem kan du benytte efter først-til-mølle princippet, mens andre kan bookes.

Booking

Både bålhytte og shelters reserveres hos Fælleskontoret for MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring ved at sende en forespørgsel via linket øverst eller nederst på siden.

Bookede grupper har fortrinsret. Der kan godt være flere grupper samtidig, så man skal være indstillet på at dele pladsen.

Bemærk at MYRTHUEs Fælleskontor har lukket for booking i skolernes ferier. Har du ikke booket forinden, gælder først-til-mølle princippet.

På sigt vil du kunne finde flere shelters og andre friluftsfaciliteter på Oplev Esbjerg.

Esbjerg Kommune og enkelte øvrige aktører stiller desuden udvalgte arealer gratis til rådighed for lokale foreninger.

Læs mere om udlån af udendørs arealer

Digebørsteshelters i Vester Vedsted

Lige bag diget nær den gamle Mandø Ebbevej kan disse shelters bookes.

Adresse: 

Vester Bjergvej 4
Vester Vedsted, 6760 Ribe

I kan booke disse tre digebørsteshelters:

  • Bærmevejen
  • Stormfloden
  • Digekronen

Shelterne er i to etager med plads til max. otte personer. Toilet og affaldscontainere findes ved Digehytten. Der er bålsted ved shelterne. Medbring selv brænde. 

Der bookes til max. 28 personer, så er der plads til bagage.
Du kan max. booke to overnatninger - med mindre andet aftales.

I weekender og skoleferier vil der altid være en digebørsteshelter, som ikke kan bookes på forhånd.

Blanke Hans - gratis lydteater: Flod eller ebbe, vindstille eller stormflod. Nu kan du komme gratis i teatret, lige når det passer dig - lige midt i Nationalpark Vadehavet. Et koncept der kombinerer teater, natur og bevægelse. Alt, det kræver, er en mobiltelefon, høretelefoner og lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige. Målgruppen er voksne. Læs mere om "Blanke Hans", og hvordan du kommer afsted.

Myrthuegård

Her kan shelters bookes i weekenderne. 

Adresse:

Myrtuevej 39
6710 Esbjerg V

Ved Myrthuegård er der fire shelters med plads til max. otte personer i hver. Der er desuden et bålsted samt bænke og borde. Medbring selv brænde.

Der er et lokum ved shelterpladsen. Ved Myrthuegård er der to toiletter, vandhaner samt affalds- og genbrugscontainere.

På hverdage er alle shelters reserveret til de grupper, der besøger Myrthuegård. I weekender og skoleferier kan andre brugergrupper booke shelterpladsen. Hver gruppe har én shelter til rådighed, med mindre andet er aftalt. Ved bookning af shelters skal aktiviteter og ophold primært foregå ved stedet, men I må selvfølgelig gerne gå en tur i området.

Østskoven

I Østskoven kan du booke MYRTHUEs bålhytte og shelters, hvis du gerne vil overnatte eller bruge områderne til større dags- eller aftenarrangementer.

Bålhytten

Adresse:

Grønnegårdsvej 30C
6705 Esbjerg Ø

Ved bålhytten er der fire grillpladser, to arbejdsborde og siddeplads til ca. 50 personer. Desuden er der to toiletter og udendørs vaske. Affald kan smides i den affaldscontainer, der findes ved vejen.

Medbring selv brænde.

Shelters ved Knudsens Plads

Adresse:

Grønnegårdsvej 6
6705 Esbjerg Ø

Ved Knudsens Plads findes fire shelters med plads til max. seks personer i hver. Der er desuden et bålsted og overdækket bord/bænke. Medbring selv brænde.

Toiletter kan benyttes ved Bålhytten, og affaldscontainer findes ved vejen.